Shop Look

IRIA BLUSE

DKK 699,00 (inkl. moms)

  Skab et personligt look med denne smukke blomstrede top. Den florlette, transparente viskose giver et feminint strejf, mens det afslappede, løse snit gør toppen skøn at have på. Den er desuden designet med voluminøse ærmer og knapper hele vejen ned. Fin og feminin!

  Farve: VIOLET ORG

PAILAS CAPRI

DKK 899,00 (inkl. moms)

  Bløde, behagelige – og med det perfekte fit. Det imiterede ruskind har masser af stretch og er virkelig dejligt at have på, mens den fleksible talje får buksen til at sidde flot ind til kroppen. En smart og anvendelig buks, du kan bruge sæson efter sæson. Brug den med en chunky strik nu for et ubesværet stilrent vinterlook.

  Farve: D CHIPMUNK

ANNA TØRKLÆDE

DKK 499,00 (inkl. moms)

  Klassisk halstørklæde i 100% uld med frynser i enderne, der er skønt og blødt at have på. Lad det holde dig varm, når kulden for alvor sætter ind, og brug det samtidig som et diskret farvepift til et ellers enkelt outfit.

  Farve: VIOLET

PIRI CULOTTE

DKK 999,00 (inkl. moms)

  Når først du får denne culottebuks på, har du ikke lyst til at tage den af igen. Den bløde jerseykvalitet er skøn at have på, og med elastikken i taljen, er der intet, der strammer. Buksen byder på masser af vidde i benene og stiklommer i siderne for et afslappet look. En enkel og stilren buks, du kan bruge igen og igen.

  Farve: NAVY

IRISSA TOP

DKK 649,00 (inkl. moms)

  Skab et ubesværet feminint look med denne fine top i sæsonens flotte violette farve. Toppen er skåret i blød viskose og designet med masser af små læg på fronten og ærmerne, der skaber en smart effekt. Med sit klassiske snit er den behagelig at have på og passer til alt.

  Farve: VIOLET

ALONG TØRKLÆDE

DKK 239,00 (inkl. moms)

  Pift dit outfit op med dette blomstrede tørklæde. Den bløde, transparente viskose føles dejlig om halsen, og du kan bruge tørklædet på utallige måder. Du kan samle det i siden med en løs knude, vikle det afslappet rundt om halsen, eller blot lade det hænge løst og flatterende ned. Du kan også bruge det som bælte eller binde det på tasken som pynt.

  Farve: VIOLET ORG
DKK 3.984,00
(inkl. moms)
DKK 239.00 På lager