Shop Look

BARNA TOP

DKK 1.099,00 (inkl. moms)

  Bring lidt romantik ind i det kølige efterår med denne smukke transparente top med fine flæser på ærmerne. Det bløde draperende mix af viskose og bomuld er dekoreret med vævede bladranker og har et dejligt løst snit, der gør toppen skøn at have på. Derudover er den designet med et lille peplumskørt bagpå, der giver toppen en stilfuld kant.

  Farve: BLACK

JONNA JAKKE

DKK 1.299,00 (inkl. moms)

  Det smukke leopardmønster er igen blandt sæsonens populære detaljer, og ses her på en lang åbentstående jakke, der passer perfekt til efteråret. Jakken sidder til over skuldrene og falder flot ned langs kroppen. Ønsker du en mere feminin silhuet, kan du stramme den ind i taljen. En feminin jakke, der tilfører et elegant strejf til ethvert outfit.

  Farve: GINGER ORG

PAMELA BUKSER

DKK 899,00 (inkl. moms)

  Striber skaber stil, og denne smalle buks sikrer dig ubesværet et stilrent look. Buksen er skåret i blødt bomuld med stretch, så der er intet, der strammer. Derudover er den designet med vores populære smock-elastik bagpå, der får den til at sidde flot ind til ryggen. Stik hænderne i de smarte stiklommer og gå afslappet ud i efteråret.

  Farve: GINGER ORG
DKK 3.297,00
(inkl. moms)
DKK 899.00 På lager