Shop Look

GRASSA TUNIKA

DKK 649,00 (inkl. moms)

  Er du i humør til prikker, er denne tunika lige dig. Det glatte viskose er dekoreret med store flotte polkaprikker og falder blødt og draperende ned over kroppen. Tunikaen er designet med V-hals, bindebånd på ærmerne og stiklommer i siderne. En Masai-klassiker, du kan bruge sæson efter sæson.

  Farve: BLACK

LORAINE CARDIGAN

DKK 1.599,00 (inkl. moms)

  Denne skønne cardigan i ren merinould kommer du til at bo i hele sæsonen. Den er blød og behagelig at have på og tilpas enkel i sit design til, at den passer til alt. Det oversize snit giver masser af bevægelsesfrihed og får cardiganen til at falde tungt og flot. Brug den som prikken over i’et i et smart lag-på-lag-look, og hold dig varm med stil.

  Farve: BLACK

PEARL BUKSER

DKK 699,00 (inkl. moms)

  Smal buks i en let skinnende kvalitet, der giver den et eksklusivt strejf. Buksen har elastik i taljen og en smule stretch, der gør den rigtig behagelig at have på. Ellers byder den enkle buks på fine detaljer som lynlåslommer foran og pyntelommer bagpå.

  Farve: BLACK

ADELAIDE TØRKLÆDE

DKK 449,00 (inkl. moms)

  Lækkert tørklæde i en blød blanding af uld og bomuld med korte frynser i kanten. Tørklædet kan styles på utallige måder. Saml det i siden med en løs knude, eller lad det hænge løst for et mere afslappet look. Lun dig i det hele sæsonen, og brug det samtidig som et flot farvepift til et ellers klassisk outfit.

  Farve: GINGER
DKK 3.396,00
(inkl. moms)
DKK 449,00 På lager