Shop Look

VALA TUNIKA

DKK 649,00 (inkl. moms)

  Go graphic med dette kontrastfulde bladmønster i sort og creme. Tunikaen er holdt i et helt enkelt snit, hvor den let krøllede viskose smyger sig smukt ind til kroppen og fremhæver din figur – uden at stramme nogen steder.

  Farve: BLACK

LORAINE CARDIGAN

DKK 1.599,00 (inkl. moms)

  Denne skønne cardigan i ren merinould kommer du til at bo i hele sæsonen. Den er blød og behagelig at have på og tilpas enkel i sit design til, at den passer til alt. Det oversize snit giver masser af bevægelsesfrihed og får cardiganen til at falde tungt og flot. Brug den som prikken over i’et i et smart lag-på-lag-look, og hold dig varm med stil.

  Farve: BLACK

PANDIE BUKSER

DKK 799,00 (inkl. moms)

  Nogle gange skal det bare være enkelt, og så er denne smalle buks lige sagen. Buksen er helt enkel i sit design, og er designet i en kraftig bomuldskvalitet med stretch, som gør den blød og er blød og behagelig at have på. Den har desuden elastik i taljen for ekstra god komfort. En smart og tidløs buks, du kan bruge sæson efter sæson.

  Farve: BLACK

FIDELIE TOP

DKK 1.299,00 (inkl. moms)

  Fuldend dit udvalg af strik med denne behagelige sag. Den er fremstillet af en superblød blanding med uld og alpaca og er med sit løse snit perfekt, når du ønsker at skabe et afslappet look. Toppen er helt enkel i sit udtryk og gør sig godt til både en smal buks, nederdel eller over en mønstret kjole.

  Farve: CREAM

STROM NEDERDEL

DKK 999,00 (inkl. moms)

  Et smart efterårslook behøver ikke at være besværligt. Hop i denne bløde striknederdel med uld, sæt en mønstret top til, og du er good to go. Nederdelen er designet med elastik i taljen, så den er yderst behagelig at have på. Det tykke strik sidder flot til foroven og falder løst og luftigt ned over dine ben. En sæsonfavorit, der vil holde dig varm med stil!

  Farve: GREY MELANGE
DKK 5.345,00
(inkl. moms)
DKK 999,00 På lager