Shop Look

TAYLA FRAKKE

DKK 2.199,00 (inkl. moms)

Promotions

Særtilbud

  Fuldend dit efterårslook med denne ensfarvede uldfrakke i en blød og lækker kvalitet. Frakken sidder til over skuldrene og har et tungt, flot fald. Den er designet med asymmetrisk lynlås, der giver et smart udtryk, både når den er lukket og står åben. Den perfekte overgangsfrakke – blød, varm og stilfuld!

  Farve: ASH ROSE

ANNA TØRKLÆDE

DKK 499,00 (inkl. moms)

  Klassisk tørklæde i ren uld med lange frynser i enderne, der er skønt og blødt at have på. Lad det holde dig varm, når kulden for alvor sætter ind, og brug det samtidig som et diskret farvepift.

  Farve: BLACK

BECCI TOP

DKK 899,00 (inkl. moms)

  Mød efteråret i denne feminine top med blomsterprint, glitrende sølvstriber og fine flæsedetaljer. Det florlette stof er blødt og lækkert at have på og er skåret i en flot A-form, der giver masser af bevægelsesfrihed. Fin og feminin!

  Farve: ROUGE ORG

PANDIE BUKSER

DKK 799,00 (inkl. moms)

  Nogle gange skal det bare være enkelt, og så er denne smalle buks lige sagen. Buksen er helt enkel i sit design, og er designet i en kraftig bomuldskvalitet med stretch, som gør den blød og er blød og behagelig at have på. Den har desuden elastik i taljen for ekstra god komfort. En smart og tidløs buks, du kan bruge sæson efter sæson.

  Farve: BLACK
DKK 4.396,00
(inkl. moms)
DKK 799.00 På lager