Shop Look

BET TOP

DKK 699,00 (inkl. moms)

  Lad denne leopardmønstrede top blive din nye go-to. Det glatte viskose føles blødt og lækkert, og smyger sig smukt ind til kroppen og fremhæver din figur – uden at stramme nogen steder. En sæsonfavorit, der med de fine flæser på ærmerne får et ekstra fint og feminint udtryk.

  Farve: SEA TUR ORG

LON CARDIGAN

DKK 1.099,00 (inkl. moms)

  En tynd cardigan er ideel som et ekstra lag, på de køligere dage. Denne åbentstående cardigan er finstrikket i merinould, der er så blødt, at du næsten ikke kan mærke, du har den på. Med sin klassiske pasform og høje slidser i siderne gør den sig godt over en mønstret kjole eller tunika i et smart lag-på-lag look.

  Farve: NAVY

POPPY BUKSER

DKK 699,00 (inkl. moms)

  Denne enkle buks er en af vores store sæsonfavoritter, da den gør sig godt til både en top, tunika eller skjorte. Den smalle buks har elastik i taljen og er designet i en blød og viskosekvalitet med stretch, der gør den skøn at have på. Den har desuden en lille dekorativ slids nederst i hvert ben og paspolerede lommer bagpå.

  Farve: SEA TURTLE
Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.

ALONG TØRKLÆDE

DKK 239,00 (inkl. moms)

  Lækkert leopardmønstret tørklæde, der pifter ethvert outfit op. Det glatte viskose føles rart om halsen, og du kan bruge tørklædet på utallige måder. Du kan samle det i siden med en løs knude, vikle det afslappet rundt om halsen, eller blot lade det hænge løst og flatterende ned. Du kan også bruge det som bælte eller binde det på tasken som pynt.

  Farve: SEA TUR ORG
DKK 2.736,00
(inkl. moms)
DKK 239.00 På lager