Shop Look

LOTTI CARDIGAN

DKK 1.499,00 (inkl. moms)

  Blød, varm og hyggelig at putte sig i. Denne lange cardigan er strikket i en superblød uldblanding, der sammen med det oversize snit gør den skøn at have på. Den er designet med store lommer foran, slidser i siderne og en skøn hætte, der understreger det afslappede udtryk. Brug den til at fuldende et smart lag-på-lag look, og hold dig varm med stil hele vinteren.

  Farve: L GREY MEL
Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.

GYNETH TUNIKA

DKK 799,00 (inkl. moms)

  Inviter fine nålestriber ind garderoben med denne skjorte i en blød viskoseblanding, der føles som en drøm at have på. Skjorten giver med sit løse snit masser af bevægelsesfrihed og skaber det helt rigtige afslappede boheme-look. Sæt skjorten til en smal buks, og du er good to go.

  Farve: BLACK ORG

PANDY CROPPED

DKK 799,00 (inkl. moms)

  Smal buks i mørkeblå denim med stretch, som stumper en anelse ved anklen alt efter hvor høj du er. Buksen har elastik i taljen for god komfort og er ellers helt enkel i sit design. En smart og anvendelig buks, du kan bruge sæson efter sæson.

  Farve: D Basic Denim

ANNA TØRKLÆDE

DKK 499,00 (inkl. moms)

  Klassisk tørklæde i ren uld med lange frynser i enderne, der er skønt og blødt at have på. Lad det holde dig varm, når kulden for alvor sætter ind, og brug det samtidig som et diskret farvepift.

  Farve: NAVY
DKK 3.596,00
(inkl. moms)
DKK 499.00 På lager