Shop look

BELL TOP

DKK 549,00 (inkl. moms)

  Med denne blomstrede top kan du hurtigt skabe et smart hverdagslook. Toppen er løsere figursyet, så den giver en feminin silhuet og er samtidig rar at have på. Den flotte halsudskæring og trompetærmerne understreger det feminine udtryk.

  Farve: NAVY ORG

AYA TØRKLÆDE

DKK 499,00 (inkl. moms)

  Ensfarvet tørklæde i ren uld med korte frynser i enderne, der er dejlig blødt at have på. Lun dig i det hele sæsonen, og brug det samtidig som et flot farvepift til et ellers klassisk outfit.

  Farve: FLINT

PAILAS BUKSER

DKK 899,00 (inkl. moms)

  Denim er et sikkert hit uanset sæson, og denne smalle denimbuks sidder som en drøm. Det elastiske materiale og den fleksible talje gør buksen både stilfuld og komfortabel. Den er designet med stiklommer i siderne og en lynlåsdetalje nederst i benene, der tilfører dit look ekstra kant. En smart denimbuks, du kan bruge sæson efter sæson.

  Farve: L Basic Denim

IMEKE BLUSE

DKK 799,00 (inkl. moms)

  Bring den florlette sommerfølelse med ind i efteråret med denne skønne skjorte i den blødeste viskosekvalitet med vævede prikker. Med sin fine A-form skaber skjorten en flatterende silhuet, der stadig giver god bevægelsesfrihed. Den er desuden designet med bindebånd i ærmerne for at understrege det feminine udtryk.

  Farve: NAVY

PANDY CROPPED

DKK 799,00 (inkl. moms)

  Smal buks i mørkeblå denim med stretch, som stumper en anelse ved anklen alt efter hvor høj du er. Buksen har elastik i taljen for god komfort og er ellers helt enkel i sit design. En smart og anvendelig buks, du kan bruge sæson efter sæson.

  Farve: D Basic Denim

ALONG TØRKLÆDE

DKK 199,00 (inkl. moms)

Promotions

Særtilbud

  Top dit look med dette blomstrede tørklæde. Det let krøllede viskose føles rart og blødt om halsen, og du kan bruge tørklædet på utallige måder. Du kan samle det i siden med en løs knude, vikle det afslappet rundt om halsen, eller blot lade det hænge løst og flatterende ned. Du kan også bruge det som bælte eller binde det på tasken som pynt.

  Farve: NAVY ORG
DKK 3.744,00
(inkl. moms)
DKK 199.00 På lager