shop look

IBILY BLUSE

DKK 699,00 (inkl. moms)

  Smukke skjorter er uundværlige i garderoben. Denne florlette, blomstrede sag i transparent viskose er klassisk i sit design og byder på god bevægelsesfrihed. Den gør sig godt til både en smal buks eller nederdel. Brug den alene, som den er, eller lad det flotte mønster titte frem under en varm strik.

  Farve: SEA SPRAY

ELS TOP

DKK 249,00 (inkl. moms)

  Ærmeløs top i en skøn viskosekvalitet med stretch. Toppen er lidt smallere over brystet, hvilket giver en flot facon – en klassisk og behagelig basistop, som går til det meste i garderoben.

  Farve: CREAM

PENNY BUKSER

DKK 999,00 (inkl. moms)

  Tilfør din garderobe lidt 70’er-vibe med denne bløde fløjlsbuks, der giver et lille kig til anklerne. Buksen er designet med elastik i taljen bagpå, så den sidder flot ind til ryggen. Derudover byder den på funktionelle lommer, paspolerede baglommer samt smalle ben, der giver en ren og strømlinet silhuet.

  Farve: SEA SPRAY

INE BLUSE

DKK 899,00 (inkl. moms)

  De feminine blonder er blandt sæsonens mest populære detaljer, og her ses de i smukt samspil med en stilren skjorte. De smalle blondekanter på skuldre og ryg giver skjorten et feminint strejf. Den er skåret i en blød, glat viskose og giver med sin fine A-form en flatterende silhuet. Fin og feminin!

  Farve: SEA SPRAY

PADME CAPRI

DKK 699,00 (inkl. moms)

  Stilren lærredsbuks med elastik i taljen, stiklommer og en smule stretch, der gør den komfortabel at have på. Buksen har lynlåsslidser i benene, men er ellers helt enkel i sit design.

  Farve: CREAM

ALONG TØRKLÆDE

DKK 239,00 (inkl. moms)

  Florlet og transparent tørklæde dekoreret med de fineste blomster – lige til at tage om halsen. Du kan bruge tørklædet på utallige måder. Du kan samle det i siden med en løs knude, vikle det afslappet rundt om halsen, eller blot lade det hænge løst og flatterende ned. Du kan også bruge det som bælte eller binde det på tasken som pynt.

  Farve: SEA SPRAY
DKK 3.784,00
(inkl. moms)
DKK 239,00 På lager