shop look

IBILY BLUSE

DKK 699,00 (inkl. moms)

Promotions

Særtilbud

  Smukke skjorter er uundværlige i garderoben. Denne florlette, blomstrede sag i transparent viskose er klassisk i sit design og byder på god bevægelsesfrihed. Den gør sig godt til både en smal buks eller nederdel. Brug den alene, som den er, eller lad det flotte mønster titte frem under en varm strik.

  Farve: SEA SPR ORG

ELS TOP

DKK 249,00 (inkl. moms)

Promotions

Særtilbud

  Ærmeløs top i en skøn viskosekvalitet med stretch. Toppen er lidt smallere over brystet, hvilket giver en flot facon – en klassisk og behagelig basistop, som går til det meste i garderoben.

  Farve: Cream

PENNY BUKSER

DKK 999,00 (inkl. moms)

Promotions

Særtilbud

  Tilfør din garderobe lidt 70’er-vibe med denne bløde fløjlsbuks, der giver et lille kig til anklerne. Buksen er designet med elastik i taljen bagpå, så den sidder flot ind til ryggen. Derudover byder den på funktionelle lommer, paspolerede baglommer samt smalle ben, der giver en ren og strømlinet silhuet.

  Farve: SEA SPRAY

INE BLUSE

DKK 899,00 (inkl. moms)

Promotions

Særtilbud

  De feminine blonder er blandt sæsonens mest populære detaljer, og her ses de i smukt samspil med en stilren skjorte. De smalle blondekanter på skuldre og ryg giver skjorten et feminint strejf. Den er skåret i en blød, glat viskose og giver med sin fine A-form en flatterende silhuet. Fin og feminin!

  Farve: SEA SPRAY

PADME BUKSER

DKK 699,00 (inkl. moms)

Promotions

Særtilbud

  Nogle gange må det bare gerne være enkelt, og denne smukke buks har den perfekte afslappede, klassiske stil. Med elastik i taljen og en smule stretch i stoffet er den skøn og behagelig at have på. Den er designet med lynlåsslidser i benene, men er ellers helt enkel i sit design. En stilren buks, du kan bruge til alt.

  Farve: Cream

ALONG TØRKLÆDE

DKK 239,00 (inkl. moms)

Promotions

Særtilbud

  Florlet og transparent tørklæde dekoreret med de fineste blomster – lige til at tage om halsen. Du kan bruge tørklædet på utallige måder. Du kan samle det i siden med en løs knude, vikle det afslappet rundt om halsen, eller blot lade det hænge løst og flatterende ned. Du kan også bruge det som bælte eller binde det på tasken som pynt.

  Farve: SEA SPR ORG
DKK 3.784,00
(inkl. moms)
DKK 239.00 På lager