SHOP LOOK

ALONG TØRKLÆDE

DKK 209,00 (inkl. moms)

  Tørklæde dekoreret med et grafisk og blomstret mønster i let krøllet viskose. Du kan samle det i siden med en løs knude, vikle det afslappet rundt om halsen, eller blot lade det hænge løst og flatterende ned. Du kan også bruge det som bælte eller binde det på tasken som pynt.

  Farve: MACAROON

GYDA TUNIKA

DKK 799,00 (inkl. moms)

  Tunika dekoreret med et grafisk og blomstret mønster i let krøllet. Tunikaen fremhæver brystet med sin fine A-form og byder ellers på masser af bevægelsesfrihed. Derudover er den designet med en smuk V-hals, slidser i siderne og et par skønne stiklommer. En af sæsonens favoritter!

  Farve: MACAROON

LEONE CARDIGAN

DKK 799,00 (inkl. moms)

  Kort finstrikket cardigan i en blød uld og alpaka-blanding. Den kropsnære strikcardigan er designet med små diskrete hægter foran, så du både kan brugen den åbentstående og lukket. En smart og funktionel cardigan, der gør sig godt i et lag-på-lag look - uanset årstiden.

  Farve: BAMBOO

PADME CAPRI

DKK 699,00 DKK 419,40 (inkl. moms)

  Stilren lærredsbuks med stiklommer, stretchkvalitet og elastik i taljen, der gør den skøn og komfortabel at have på. Buksen har lynlåsslidser i benene, men er ellers helt enkel i sit design.

  Farve: KHAKI
Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.
DKK 2.226,40
(inkl. moms)
DKK 419.40 Ikke på lager