Masai Guide
JERSEY

Masai guide Hos Masai elsker vi jersey og er stolte af vores eksklusive kvalitet, der er udviklet og produceret i tæt samarbejde med vores leverandør i Portugal. Hver sæson byder på nye, smarte designs, der er så skønne at have på, at du ikke har lyst til at tage dem af igen. I vores kollektioner er jersey meget mere end bløde joggingbukser – her finder du både styles, du kan være komfortabel i til hverdag og dresse op til fest.

Masai tunika jersey

Hvad er jersey?

Jersey er en betegnelse for strikkede metervarer, der, modsat vævede tekstiler, er meget smidige og fleksible. Derfor er jersey velegnet til leggings, toppe og andet, hvor man ønsker god bevægelighed. Jersey skal ikke forveksles med strik, som bliver strikkket i form af for eksempel en top. Jerseystoffet klippes og syes sammen til den ønskede model.

Jersey hos Masai

Hos Masai finder du jersey i flere forskellige materialer og kvaliteter. Hver gang udvalgt nøje til den aktuelle style af vores dygtige design- og produktionsteams. Mærk den helt tynde jersey på vores farverige Amega tørklæde, en klassisk mellemkvalitet med elastan på vores elskede Elisa top og den unikke dobbeltstrikkede kvalitet på vores Basic Parissi Capri.

Masai top jersey

elisa top er en elsket Masai klassiker, som du altid finder i vores Basic Kollektion og hver sæson i smarte nye farver. Fra sommeren 2021 kan du også finde Elisa top i FSC®-certificeret viskose (FSC® C152037).

shop elisa

Jerseyklassikere i alle regnbuens farver

Er du vild med farver skal du holde øje med disse styles hver sæson. De kommer ligesom Elisa top i mange nye farver – og helt sikkert en, du vil kunne lide.

Masai top jersey lange ærmer
Masai to jersey uden ærmer

Cilla top er en velsiddende ensfarvet basistop med trekvartærmer skåret i A-shape, der giver en feminin og flot silhuet. Den tidløse top er uundværlig til sæsonens mønstrede bukser og nederdele

SHOP cilla

Amega tørklæde er et ensfarvet tørklæde i blød og let modaljersey med rå kanter. Det føles virkelig som en drøm at have på og findes altid i en farve, der matcher sæsonens print.

SHOP Amega

Masai kjole jersey

Føl dig velklædt i vores unikke kvalitet

Masais dobbeltstrikkede jersey med en smuk glat overflade er altid et godt køb. Prøv den, mærk den høje komfort og oplev, hvor godt den holder formen. Vi har designet en række klassiske styles i kvaliteten, så du kan skabe lige den stil, du ønsker.

Klassiske bukser i unik kvalitet

Når du får et af disse par bukser på, har du ikke lyst til at tage dem af igen. De føles bløde og lækre, og kan både bruges til hverdag og når det skal være lidt mere festligt. Vi har designet flere modeller i et enkelt og stilrent look, som du kan bruge igen og igen

Masai bukser jersey smalle ben

PABA BUKSER er både behagelig og stilfuld. De har elastik i taljen, så de sidder flot ind til kroppen, og smalle ben, der går lidt ud forneden – med et lille kig til anklerne. En smart, feminin og yderst anvendelig buks, der er nem at style

SHOP paba

Masai bukser jersey vidde i ben

PIRI BUKSER har på masser af vidde i benene, et feminint kig til anklerne og stiklommer i siderne for et afslappet look. Med den eksklusive bløde jersey og elastikken i taljen er der intet, der strammer. Brug buksen til en enkel top eller tunika for en enkelt og feminint look.

SHOP piri

Masai bukser jersey

PETRA BUKSER er et par enkle bukser med fine detaljer i form af dekorative syninger foran på benene afsluttet i en slids. Et par klassiske bukser du kan bruge til ethvert look.

SHOP petra

Jersey med print til hver sæson

Er du vild med Masais print, finder du både klassiske og nye modeller i jersey med print hver sæson. Nyd følelsen af høj komfort og kompromisløs elegance med styles du kan føle dig tilpas i til hverdag og style flot til en fest.

Masai kjole jersey figursyet
Masai jumpsuit jersey

NIMA KJOLE er en af vores tre klassiske tulipankjoler, som du finder sæson efter sæson i nye farver og print. Med et figursyet snit og fine læg i taljen har den en flot feminin silhuet. Nima har ligesom Noma kjole og Olnia kjole en smuk rund hals og praktiske stiklommer i siderne, mens kjolerne har forskellig længde i både ærme og krop.

SHOP nima

NETTA JUMPSUIT er skåret i et skønt løstsiddende snit, som du straks føler dig godt tilpas i. Buksedragten er lettere figursyet med en syning i taljen, som skaber en flot og feminin silhuet. Brug den alene eller skab dit look med et tørklæde, en cardigan eller en kort jakke.

SHOP netta

BLIV INSPIRERET AF SÆSONENS POPULÆRE JERSEYSTYLES

Masai kjole jersey

basic guide
En ægte garderobeklassiker opstår af godt design, en gennemprøvet pasform og et afstemt valg af kvaliteter. Det er processen bag det tøj, vi præsenterer i vores Basis Kollektion.

Basic guide