Capsule Collection

Eksklusive kvaliteter, blik for selv den mindste detalje, rene linjer og enkle farver skaber sammen en lille Capsule Collection hvor stil, snit og komfort er i perfekt harmoni.

Shop styles
 
 

Følelsen er afgørende

”Jeg klæder mig helst i naturmaterialer, som føles lækre og rolige mod huden. Det handler om ikke at have noget syntetisk mod huden, og om at købe lige så meget med fingrene som jeg gør med øjnene. For mig skal mode og livsstilsprodukter ikke bare være smukke, de skal også være sensorisk indbydende.”

Vibeke Lentz: 39 år, Mor til tre, driver livsstilsuniverset Copenhangennotes.com. Certificeret yogalærer, og sygeplejefaglig chef.

Den
gode stil

”Gode materialer, kvalitet, pasform er basis for god stil. Man skal gøre sig umage i alt hvad man gør, også når man klæder sig på om morgenen. I Skandinavien har vi et særligt øje for hvordan funktionalitet og materialer skaber en helhed, men aldrig uden at glemme den kvinde, der skal bære tøjet.”

Lene Louderback: 50, mor til to børn, designer for Masai, med en lang karriere i både Danmark og USA.

Mærk den bløde, rene merinould, og glæd dig til følelsen af den silkeagtige tencel, der falder feminint om din krop, mens lækker jersey giver blødt modspil.
Shop styles

 
 

Capsule
Collection

Se alle styles