Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret

BETTER COTTON INITIATIVE

Masai er medlem af Better Cotton Initiative (BCI), verdens største program for ansvarlig bomuld.

Masai er stolt medlem af Better Cotton Initiative (BCI)

I november 2020 blev Masai medlem af Better Cotton Initiative (BCI), verdens største program for ansvarlig bomuld. Masais medlemskab betyder, at vi spiller en rolle i at forbedre den globale bomuldsdyrkning og et mere ansvarligt landbrug.


Hos Masai, har vi forpligtiget os til at konvertere 100% af vores bomuld til ”mere ansvarlig bomuld” inden 2025. Mere ansvarlig bomuld inkluderer bomuld, der kommer fra Better Cotton kilder, genanvendt bomuld, Fairtrade bomuld og økologisk bomuld.


BCI uddanner farmere i at bruge vand effektivt, at drive landbrug med omtanke for jord og habitater, at reducere brugen af skadelige kemikalier og at respektere arbejdstagernes rettigheder og trivsel. Det er en holistisk tilgang til mere ansvarlig bomuldsdyrkning. Selve Better Cotton bomulden indgår i et såkaldt Mass Balance system og spores ikke til det endelige produkt. Better Cotton farmere støttes gennem den efterspørgsel, der er på deres Better Cotton svarende til den mængde, som vi køber og bruger.


Læs mere om Better Cotton og BCI på bettercotton.org

BCI i tal

2,1 millioner BCI-farmere

Produceret i 23 lande

22% af den globale bomuld er Better Cotton

(Tal fra 2018-19 sæsonen)

FAQ

Har du flere spørgsmål til vores CSR-arbejde, så kan du måske finde nogle af svarene i vores FAQ, hvor vi svarer på, hvordan vi arbejder med vores ansvar for mennesker, miljø og samfund.