amfori hero

Masai & Amfori

Pressemeddelelse
oktober 2020

MASAI ARBEJDER FOR KVINDERS MULIGHEDER OG LIGESTILLING MELLEM KØNNENE

Masai blev medstiftet af en kvinde, drives af kvinder, laves af kvinder og designes til kvinder. Kvinder spiller en central og aktiv rolle i Masais forretning, og vi er stolte af at have ambitiøse og talentfulde kvinder på alle niveauer af organisationen og i vores værdikæde.

Derfor er vi også virkelig stolte af at være blevet inviteret med af Amfori og UN Women på en 10 måneders rejse med det formål at implementere og fremme Women’s Empowerment Principles (WEPs). WEPs er et vejledende værdisæt for virksomheder med henblik på at fremme ligestilling mellem kønnene og kvinders indflydelse på arbejdspladsen, i erhvervslivet og i samfundet. Principperne, der er etableret i samarbejde mellem FNs Global Compact og UN Women, trækker på internationale arbejdstager- og menneskerettigheder og bygger helt grundlæggende på en anerkendelse af den indflydelse og det medansvar, som virksomheder har for ligestilling mellem kønnene.

Hos Masai, kommer vi til at arbejde både internt og sammen med vores leverandører med at evaluere vores nuværende værdier og arbejdsgange og med sætte klare mål for, hvordan vi driver en virksomhed og en værdikæde, som opmuntrer og støtter kvinders muligheder og indflydelse samt ligestilling mellem kønnene.

Thoughtfully designed in Copenhagen
inspired by women

MASAI

 

Masai X Amfori
Siden 2018 har Masai været medlem af den internationale organisation Amfori, som motiverer ansvarlig og bæredygtig forretningspraksis gennem implementering af deres to initiativer, BSCI og BEPI. Som medlem af Amfori har Masai tilsluttet os deres ambition om Trade with Purpose.

 

Kvinder i Masai:
Formanden for Masais bestyrelse er kvinde

50% af direktionen er kvinder
60% af topledelsen er kvinder
75% af hovedkontorets ansatte er kvinder

60% af vores producenter er ejet eller delvist ejet af kvinder.