Masai Guide
TUNIKAER

Masai guide For nogle er den en del af basisgarderoben, for andre er den en overdel, der kan bruges til alt. Her hos Masai står tunikaen i centrum. Tunikaen er en stor del af vores DNA og vores designere bruger den i deres kreative designproces. Vores print designes med tunikaen som udgangspunkt og alt andet designes, så det passer til netop den.

Masai tunika

Tunikaen er ikke en kjole

Masai har designet tunikaens form med inspiration i den indiske kurta. Den er lavet, så den er kortere end kjolen, og du bør derfor sørge for, at den falder lige over knæet, for at få mest ud af dens feminine design.

Vis benene frem

Tunikaen kan nemt stå alene over et par smalle bukser eller leggings. Et look, der vinder på både komfort og stil.

Leg med længderne

Med tunikaen kan du nemt lege med længderne. Sæt den sammen med en kort eller en lang strik efter dit humør, og skab et ubesværet og elegant boheme look med et par løse bukser. Brug en matchende frakke til, når du går ud.

Masai lang tunika
Masai tunika kjole

Lag på lag

Tunikaen er perfekt at bruge lag-på-lag. Brug en kortærmet tunika ovenpå en langærmet og få en flot effekt med flere print. Skab en flagrende silhuet med et par bukser under.

Leg med silhuetten

Tunikaen skaber en lang, slank overkrop og smukke, smalle skuldre, der giver plads til leg med voluminøse kjoler og nederdele. Det skaber en flot bølgende silhuet. Prøv dernæst samme tunika med et par smalle bukser og se dens mange muligheder

Brug tunikaen som en kjole

Tunikaen findes i forskellige længder og de længere modeller kan du også bruge som kjole. Tag et par leggings under, hvis du ikke vil føle dig bar, og style tunikaen med en smart jakke og smykker, når du skal ud.

Masai tunika
Masai tunika kjole

TUNIKA STARTER MED G

Sæson efter sæson vil du finde de samme tunikaer i både standard- og sæsonfarver samt masser af skønne print. Det er klassiske styles i et design, der holder på tværs af sæsoner, og som hurtigt bliver garderobefavoritter, du kan bruge og style til enhver anledning. Nogle er karakteristiske sommerstyles og andre passer til en køligere årtid, men fælles for dem alle er, at de starter med G.

Masai tunika oversize

GALENE TUNIKA har et Oversize snit, der betyder, at den falder løst og giver volumen til dit look. Tunikaen er designet med en rund hals, halvlange ærmer med opsmøg, slidser i siderne og stiklommer foran.

SHOP GALENE

Masai tunika A-form

GIGNA TUNIKA har en flot A-form, der fremhæver brystet og giver god bevægelsesfrihed. Den bløde jerseytunika har V-hals og korte ærmer, og er perfekt med en smal buks under i et stilrent hverdagslook.

SHOP GIGNA

Masai tunika shaped

GARNETTA TUNIKA er i et lettere figursyet Shaped snit, der skaber en flot og feminin silhuet. Tunikaen er designet med en dyb rund hals og høje slidser med knaplukning i siderne. En feminin tunika, der med sin ekstra længde også sagtens kan bruges som kjole.

SHOP GARNETTA

Masai tunika uden ærmer

HARPER TUNIKA er den eneste tunika, der ikke starter med G. Den er noget særligt. Harper kan nemlig også bruges som kjole. Den feminine A-shape uden ærmer er syet i en let viskosekvalitet, og derfor finder ud den ofte i sommerkollektionerne. Harper byder på fine detaljer som et bindebånd i nakken, masser af læg og lommer i siderne.

SHOP HARPER

Masai tunika v-hals

GORITTA TUNIKA har et løst og afslappet Oversize snit med en elegant, smal V-hals og korte flagermusærmer lavet i skønne printede og eksklusive viskosekvaliteter. Tunikaen er mellemlang og smuk over et par løse bukser, hvis du ønsker et voluminøst look.

SHOP GORITTA

Masai tunika straight

GEAM TUNIKA er enkel elegance. Med et løst snit i Straight Shape er den behagelig at have på. Den har en feminin kinakrave, trekvarte trompetærmer og en afrundet kant, der falder flot, når du går. Geam finder du med smukke Masai print eller på en eksklusiv transparent kvalitet med broderet mønster.

SHOP GEAM

Masai tunika v-hals

GIZINA TUNIKA er en hverdagsstyle med en flot V-hals. Du finder den i to modeller; en lang model i Straight lavet i printet jersey med store lommer og trekvarte ærmer, og en kortere model i A-shape lavet i et uld-viskose-mix med lange ærmer. Den lange model er lang nok til at bruge som kjole. Begge styles kommer sæson efter sæson i forskellige print og farver.

SHOP GIZINA

Masai tunika a-form

GERTIE TUNIKA er en behagelig, stilfuld og ekstra blød jerseytunika. Tunikaen er skåret i en flot A-form, der giver det rette sving, når du bevæger dig, korte ærmer, stiklommer i siderne samt læg bagpå. En skøn tunika til et ubesværet look.

SHOP GERTIE

Masai tunika jersey

GLENCIA TUNIKA er lavet i en eksklusiv jerseykvalitet, der sammen med den rummelige A-shape gør den blød og behagelig at have på. Brug den over en smal buks for et stilrent look eller skab et personligt look med en mønstret buks, kort jakke eller tørklæde.

SHOP GLENCIA

De viste styles er eksempler på vores klassiske modeller, som kommer i varierende farver og print. Du vil kunne finde mange andre tunikaer hver sæson. Find det fulde udvalg her. Der tages derfor forbehold for udsolgte varer og udgåede varianter.

Masai guide

JERSEY GUIDE
Hos Masai elsker vi jersey og er stolte af vores eksklusive kvalitet, der er udviklet og produceret i tæt samarbejde med vores leverandør i Portugal. Hver sæson byder på nye, smarte designs, der er så skønne at have på, at du ikke har lyst til at tage dem af igen. I vores kollektioner er jersey meget mere end bløde joggingbukser – her finder du både styles, du kan være komfortabel i til hverdag og dresse op til fest.

jersey guide