Røde Kors & Masai

Røde Kors og Masai. Giv Glæden tilbage
 

GIV GLÆDEN VIDERE
Støt et godt formål, aflever dit brugte Masai tøj, skab glæde og modtag rabat.

Vi skaber mode til kvinder, som glæder sig over at klæde sig smukt, Som glæder sig over skønne farver, prints og kvaliteter, og ikke mindst: Som glæder sig over at give glæden videre.

Masai samarbejder derfor med Dansk Røde Kors om støtte til deres humanitære arbejde i Danmark og i hele verden. Som led i det samarbejde tager vi gladeligt imod brugt Masai tøj i vores butikker og giver dig 15% rabat på en valgfri vare*. Det brugte tøj gives videre til Røde Kors, som sælger det i deres genbrugsbutikker, og bruger overskuddet til hjælpearbejde.

Vi glæder os til at give glæden videre.

*Når du afleverer dit Masai tøj, får du 15% rabat på én valgfri vare i din Masai butik. Gælder ikke på Masai.dk.

Masai samarbejder med Røde Kors

Masais udgangspunkt er at designe tidløst kvalitetstøj og arbejder derfor ud fra seks signaturshapes, som er at finde i hver Masai kollektion. Masai designer ikke ud fra, at man skal skifte stil eller look hver eneste sæson, men ønsker at skabe et brand med styles, der bliver byggesten i en personlig og kreativ garderobe.

Derfor opsøger vores kunder os igen og igen, mens nye kunder kommer til, og vi har erfaret, at der blandt en lang række kunder er et stort fællesskab omkring Masai. Man bytter styles med hinanden, og i det hele taget har vi gennem vore kunder fundet ud af, at vort design har en meget lang levetid. Det er vi helt utroligt stolte af, og det ligger netop også i forlængelse af vores erklærede designfilosofi om at designe til kvinder, som lever kreative liv, hvor en style skal kunne bruges på mange måder og i lang tid.

Samarbejdet med Røde Kors
Der tales meget om brug-og-smid-væk indenfor mode. Hos Masai mener vi, at genbrug er bedre end recycling. Vi er stolte af at skabe design i så høj kvalitet og i en så defineret stil, at hver enkelt style kan få lang livscyklus. Vi tror på, at vores CSR initiativer skal tage udgangspunkt i Masais styrker, og derfor samarbejder vi med Røde Kors med fokus på holdbart design og gode kvaliteter.

Samarbejdet med Røde Kors indebærer en fast årlig donation til Røde Kors og ovennævnte initiativ, hvor kunderne kan donere pre-loved Masai-tøj via de danske Masai-butikker til Røde Kors butikker, så nye kunder kan få glæde af det. Overskuddet af salget går til Røde Kors’ humanitære arbejde.

Følg med på masai.dk, @masaiclothing og Facebook. For yderligere informationer kontakt Head of International Marketing Christina Strunge Nissen csn@masai.dk.

Røde Kors og Masai. Køb brugt Masai i Røde Kors butikker

MASAI STORIES

Masai Stories er portrætter, der handler om kvindeliv gennem tanker og refleksioner fra engagerede og passionerede kvinder. Historierne handler om diversitet, åbenhed, om mod og ikke mindst om friheden til at være og vælge sig selv.

LÆS MED