Masai Guide
LINEN TO LOVE

Masai guides Verdens ældste vævede stykke tøj var lavet af hør og engang var hør de ægyptiske faraoers favorittekstil. Kvaliteten, følelsen og den elegante tekstur er årsagen til, at hør er blandt vores favoritmaterialer hos Masai

Masai kjole i hør
Masai skjortekjole i hør

Det er altid tid til hør. Hør er et let naturmateriale, som du vil elske at have på kroppen. Med hørstyles i garderoben har du altid sikre garderobeklassikere i en simpel og nedtonet stil, der aldrig går af mode og altid ser godt ud. Derfor kan vi med stor sikkerhed sige, at hør er alt, hvad du har brug for.

Hvis du ikke allerede er fan, er her 6 gode grunde til at blive det.

Naturligt materiale

Hør er en naturlig fiber fra hørplanten. Planten kræver hverken pesticider eller vanding udover regnvand, og hele planten bruges i forarbejdningen. Hør er desuden bionedbrydelig og genanvendelig.

Brugbar året rundt

Hør er det perfekte valg, hvis du leder efter et materiale, du kan bruge året rundt. Dens temperaturregulerende egenskaber køler dig af om sommeren og holder dig varm om vinteren.

Allergivenlig

Hør er et allergivenligt materiale og derfor velegnet til alle med allergi og følsom hud. Dette skyldes at hør absorberer op til 20% af dens vægt uden at blive våd og hindrer derved bakterievækst. Det støttes op af hørfiberens naturlige antibakterielle egenskaber. Desuden bliver hørtekstiler som oftest produceret uden brug af farlig kemi og pesticider.

Ingen strygning

Hør er et af de få materialer, der gerne må have lidt krøller hist og her. Det er en del af charmen ved hør og er med til at fremhæve den naturlige tekstur. Når du vælger hør, bør du lægge strygejernet væk og lære at elske krøllerne. Det vil give dig et afslappet look, som er nemt at skabe, let at bære og får dig til at se elegant ud.

God åndbarhed

Hørstof kan absorbere op til 20% af sin vægt uden at føles våd. Derfor vil dit hørtøj altid føles rart og tørt, når du bruger det. Det betyder også, at dit tøj har en mindre tendens til at klistre til huden, når du sveder.

Antistatisk

Hør er et af de få materialer, der ikke giver statisk elektricitet. Det er en god hjælp for dit hår! Studier viser, at tekstiler kun skal indeholde 10% hør for at fjerne den statiske elektricitet. Hør har også en meget lille tendens til at danne fnuller, så du undgår at blive frustreret over de små kugler på dit tøj.

MASAI KLASSIKERE I HØR

Sæson efter sæson vil du finde de samme hørstyles i både standard- og sæsonfarver. Det er klassiske styles i et design, der holder på tværs af sæsoner, og som hurtigt bliver garderobefavoritter, du kan bruge og style til enhver anledning.

Masai nimes skjortekjole hør
Masai  janica Jakke hør

NIMES SKJORTEKJOLE er en ægte Masai klassiker og denne skønne hørversion findes i 5 flotte og klassiske farver. Den bløde hør føles skøn mod huden og det enkle snit gør modellen meget alsidig. Brug den, når du har lyst!

SHOP NIMES


JANICA JAKKE er skåret i et klassisk snit med lige linjer, så den er behagelig at have på og passer til alt. Det enkle design med fine detaljer gør den anvendelig til det meste. Brug den lukket som en skjorte eller lad den stå åben for et mere afslappet udtryk.

SHOP JANICA

Masai Nalina kjole hør
Masai Petroni bukser hør

NALANI KJOLE er skabt til hørens naturlige skønhed og tidløse udtryk. Kjolen er designet i A-shape, der falder flot over kroppen og gør den behagelig at have på. Kjolen er smuk i sig selv og kan nemt dresses op med et tørklæde, en halskæde eller en feminin jakke. Passer du godt på denne smukke kjole, vil den være din for evigt.

SHOP NALANI


PETRONI BUKSER er en klassisk hørbuks, du kan bruge sæson efter sæson. I det enkle design er der taget højde for komfort og pasform med en bred smock bagpå, der får den til at sidde flot ind til ryggen og gør den skøn at have på. Med de lange bukser kommer hørens temperaturregulerende egenskaber virkelig til sin ret og du bliver glad for at brug dem både sommer og vinter.

SHOP PETRONI

Masai Pinja shorts hør
Masai pen bukser hør

PINJA SHORT er et par klassiske hørshorts, der hurtigt bliver en go-to style i din sommergarderobe. De er skåret i et løst og behageligt snit, så du næsten ikke kan mærke, du har dem på, og samtidig er de stilfulde nok til at du kan bruge dem hele dagen med en soltop om dagen og festlig top og jakke om aftenen.

SHOP PINJA


PEN BUKSER er et par klassiske capribukser i skøn blød hør, der kun bliver blødere og smukkere jo mere, du bruger det. Derfor er denne hørbuks ikke til at undvære i en tidløs garderobe. Brug den til en af sæsonens mønstrede toppe for et ubesværet feminint look.

SHOP PEN

Masai Lakshmi cardigan hør
Masai Fabiana top hør

LAKSHMI CARDIGAN er en lang strikket cardigan, som er noget af det mest anvendelige, du kan have i dit klædeskab. Cardiganen er strikket i et miks af hør, bomuld og viskose, der gør den blød og let at have på. Den elegante cardigan binder din påklædning smukt sammen og kan bruges på utallige måder.

SHOP LAKSHMI


FABIANA TOP er en skøn og let strik, der holder stilen sæson efter sæson. Den bløde hørkvlitet blandet med bomuld og viskose, gør den meget behagelig at have på og sikrer dig et stilrent look. Brug den over dine sommerkjoler eller sæt den til en smal buks for et casual look.

SHOP FABIANA

Masai basic

basic guide
En ægte garderobeklassiker opstår af godt design, en gennemprøvet pasform og et afstemt valg af kvaliteter. Det er processen bag det tøj, vi præsenterer i vores Basis Kollektion.

Basic guide