Cookies

Cookies på www.masai.dk

 

Formål med brug af cookies på websitet:

Dette site bruger cookies til:

Teknisk funktionalitet

Ja

Trafikmåling

Ja

Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.)

Ja

Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering

Ja

 

 

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

 

The Masai Clothing Company ApS

Hammerensgade 1

1267 København K

 

CVR NR.: 10279488

Telefon: (+45) 89 87 07 44

E-mail: kontakt@masai.dk

 

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for på den måde at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg på websitet. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere).  Dog fornyes de automatisk efter hvert besøg.

 

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: Håndtering af cookies

 

Sådan undgår du cookies

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om dem for bedre at kunne tilpasse indhold og annoncering.

 

Hvad cookies bruges til på vores website

Vi sender til:
Danmark
Sverige
 

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics, Hotjar, Salesforce commerce cloud, Sitecampaign og Content Square til at måle trafikken på websitet og optimere brugervenligheden. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: Google tools.

 

Annoncenetværk (annonceafvikling/målrettet annoncering)

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

Google

Facebook

DoubleClick

Bing

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige websites. Du kan finde listen og læse om, hvordan du fravælger her: Fravalg af cookies.

 

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Vi indsamler tillige aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og brugerprofil.

 

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Masai, skal du rette henvendelse på kontakt@masai.dk eller telefon 89 87 07 44. Er der registreret forkerte data, eller har du indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Bemærk, at der ikke lagres personfølsomme og/eller personligt identificerbare informationer om dig som bruger.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på en server med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter.  Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nugældende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.



Sidst opdateret: 18.04.17